Se rupe lantul de iubire in coalitia penalilor! Suspendarea lui Iohannis pica! Tariceanu „Razgandeanu”, l-a dat de gol pe Dragnea: „Numerosi membri PSD au rezerve”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, referitor la o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis invocata de Dragnea, ca, din cate stie, UDMR nu sustine un astfel de demers si sunt numerosi membri PSD care au rezerve. El a adaugat ca o astfel de ipoteza trebuie evaluata si ca nu are nimic de completat fata de pozitia exprimata deja de ALDE pe aceasta tema.

”Acest subiect l-am auzit evocat in trecere intr-o emisiune tv (…) Departamentul de comunicare al ALDE a avut o pozitie atunci, nu a aparut nimic nou care sa ne oblige sa avem alta pozitie. Din cate stiu, UDMR nu subscrie si sunt numerosi membri PSD care au rezerve, ca sa nu spun mai mult. Cred ca trebuie facuta o evaluare”, a fost reactia lui Tariceanu, citata de hotnews.ro.

Liviu Dragnea a sustinut pe 21 august la Antena 3 ca isi doreste suspendarea presedintelui Iohannis, insa vrea sa vada si ce spune Calin Popescu Tariceanu. „Daca vrem sa-l suspendam, il suspendam, pur si simplu. Eu as vrea. Sa vedem dl. Tariceanu”.

Seful PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a incurajat protestele violente.

Se rupe lantul de iubire in coalitia penalilor! Suspendarea lui Iohannis pica! Tariceanu „Razgandeanu”, l-a dat de gol pe Dragnea: „Numerosi membri PSD au rezerve” was last modified: august 29th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre