Se rupe lantul de iubire! Liviu Dragnea, avertisment voalat pentru Calin Popescu Tariceanu!

Liviu Dragnea l-a avertizat voalat pe Calin Popescu Tariceanu, vorbind despre ministul Justitiei Tudorel Toder, ca postul de presedinte al Senatului este unul care ar reveni in mod normal PSD.

„Portofoliul justitiei este in cadrul portofoliilor pentru care PSD si-a asumat responsabilitatea, dar asa cum a fost in trecut si o sa fie si in viitor, PSD poate sustine in anumite posturi oameni care nu sunt afliliati politic. Neapartenenta la PSD nu e o piedica pentru domnul Toader, ci doar actiunea si activitatea, asa cum e si in cazul altor ministri. Asa cum postul de presedinte al Senatului ar reveni PSD, a fost decizia noastra sa-l sustinem pe domnul Tariceanu”, a spus Liviu Dragnea.

Remarca vine dupa ce, vineri, liderul PSD l-a criticat in cadrul CEx pe Tariceanu, pentru ca l-ar „tine in brate” pe Tudorel Toader si pentru ca ar fi blocat legea offshore.

Se rupe lantul de iubire! Liviu Dragnea, avertisment voalat pentru Calin Popescu Tariceanu! was last modified: septembrie 24th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre