Se stranga latul pentru Badalau in PSD dupa ce a jignit romanii din Diaspora!

421

PSD ar putea decide in aceasta saptamana sanctiuni pentru Niculae Badalau, care i-a jignit pe romanii din diaspora, dar si pentru Dumitru Buzatu, care a reactionat nervos dupa ce a fost huiduit la 1 decembrie, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Decizia ar putea fi luata chiar in sedinta Comitetului Executiv (CEX) de miercuri.

“Badalau ar trebui sa faca un pas inapoi. Daca nu face, trebuie oricum sanctionat. Fie suspendat, fie exclus. A facut rau partidului si asta nu e in regula. Pare ca Badalau a facut asta intentionat”, a declarat pentru G4Media.ro un membru al conducerii PSD.

Surse din partid sustin ca mai multi lideri de organizatii sunt nemultumiti de modul in care a reactionat si seful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care i-a spus unui cetatean ”tembelule” dupa ce a fost huiduit la parada de 1 Decembrie.

Liderii din teritoriu vor sa se intalneasca in aceasta saptamana si sa discute si despre situatia celor care au plecat din PSD si acum vor sa se intoarca. Sursele citate au declarat pentru G4Media.ro ca noua conducere a partidului ar fi de acord cu intoarcerea in PSD a lui Mihai Tudose si Adrian tutuianu, ambii plecati la Pro Romania si aflati in relatii reci cu Victor Ponta (Tudose a demisionat chiar luni din partid). Unii lideri PSD sustin inca ca cei doi nu pot fi imediat sefi de organizatii, ci doar membri simpli.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos