Se strange latul in dosarul 10 august! Protejata lui Dragnea, Carmen Dan, chemata la DIICOT!

600

Fostul ministru al Internelor, Carmen Dan, a fost citata ca martor de DIICOT in dosarul care investigheaza violentele jandarmilor de la mitingul Diasporei, au anunta surse judiciare citate de G4 Media.

Potrivit acelorasi surse, astazi a fost citat la DIICOT ca martor Bogdan Parlog, procurorul militar care a demarat dosarul evenimentelor din 10 august din Piata Victoriei.

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul ei de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. Carmen Dan a preluat comanda de la Nucu Marin, secretar de stat in MAI la acea data.

Raportul prezinta detaliat misiunile, unitatile efective deplasate in zona Pietei Victoria si desfasurarea evenimentelor pe ore si minute.

Potrivit unor surse din DIICOT, Mihai Valeriu ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si liderii huliganilor. Ulterior, Hotnews a scris, citand surse politice, ca Adrian Mladinoiu, fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, ar fi fost mesagerul fostului lider al PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos