Loading...
”Secretara de la Videle” nu vede urmă de responsabilitate în cazul polițistului pedofil: ”Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate!” | Circul Politic

”Secretara de la Videle” nu vede urmă de responsabilitate în cazul polițistului pedofil: ”Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate!”

La o zi dupa ce politistul pedofil acuzat ca a abuzat doi copii din Drumul Taberei a fost prins, ministrul de Interne Carmen Dan a declarat ca nu a vazut pe nimeni  sa faca un pas in spate si sa vrea sa-si dea demisia si ca, astfel, nu exista o responsabilitate in acest sens, cu toate ca barbatului i-a fost permis sa lucreze ani de zile in Politie, in ciuda problemelor evidente.

„Pana acum am decat (sic!) informatiile pe care le cunoasteti si dumneavostra date aseara de purtatorul de cuvant al Politiei. Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, Probabil a apreciat ca nu exista responsabilitate. Aseara l-am informat despre masurile dispuse. Ne vom revedea astazi.”, a spus Carmen Dan.

Declaratiile ministrului au fost facute marti dimineata, la intrarea in sediul MAI, in contextul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut sa-i cheme la raport pe sefii Politiei in cazul politistului suspect de pedofiliei de la Rutiera, astfel incat, persoanele responsabile sa dea explicatii pentru faptul ca un barbat cu deviatii comportamentale a putut munci atata timp in Politie.

Premierul Mihai Tudose va avea astazi o intalnire cu ministrul Carmen Dan, in care asteapta raspunsuri in acest dosar.

Sursa: aktual24.ro

”Secretara de la Videle” nu vede urmă de responsabilitate în cazul polițistului pedofil: ”Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate!” was last modified: ianuarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close