Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau: Alianta Vestului, un model de preluat. PNL va aduce modelul de succes si dezvoltare din orasele din Transilvania la guvernarea Romaniei!

267

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, transmite, intr-o postare pe Facebook, ca semnarea Aliantei Vestului este benefica pentru dezvoltarea pe viitor a Romaniei.

“Alaturi de Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca si unul dintre promotorii Aliantei Vestului formata din patru orase conduse cu succes de administratii locale liberale (Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Arad).

Alianta Vestului este un model care poate fi preluat si de administratiile locale din celelalte regiuni ale tarii. Este un model de dezvoltare prin valorificarea energiilor si competentelor locale, accesarea directa si cu succes a fondurilor europene si prin spargerea barierelor puse de pesedisti. Va fi un model pentru o Romanie eliberata de feudele subdezvoltarii intretinute interesat de PSD. Tocmai pentru ca ii este pus in pericol monopolul subdezvoltarii si al saraciei care ii asigura voturi captive, PSD raspandeste minciuni despre Alianta Vestului. Nu se rupe nimic, nu se izoleaza nimeni. Dimpotriva, este un model de urmat pentru a reduce rupturile de dezvoltare si nivel de trai”, scrie deputatul PNL.

Robert Sighiartau declara ca “PNL va aduce modelul de succes si dezvoltare din orasele din Transilvania la guvernarea Romaniei”.

”Este modelul de guvernare pe care il vom avea si pe baza caruia PNL va transforma Romania in bine”, conchide liberalul.