Sedinta cu DECAPITARI la PSD: Serban Nicolae isi ia ADIO de la sefia Comisiei Juridice si nu va mai fi nici lider de grup PSD la Senat! Nici deputatul Bacalbasa nu a scapat…

535

Ședință cu decapitări la PSD! Şerban Nicolae va fi schimbat de la şefia Comisiei Juridice şi nu va mai fi nici lider de grup PSD la Senat, au declarat surse politice pentru Antena 3. Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democraţilor pentru a prelua funcţia de lider de grup al senatorilor, post ocupat în prezent de Şerban Nicolae.

De asemenea, Bacalbașa riscă să fie suspendat din PSD pe o perioadă de șase luni.

Liviu Dragnea a chemat partidul la raport miercuri, iar șeful PSD este supărat pe senatorul Șerban Nicolae pentru scandalul iscat pe Legea grațierii și ar putea cere schimbarea lui din fruntea comisiei juridice.

Amintim că Liviu Dragnea a confirmat miercuri că senatorul social-democrat Şerban Nicolae va fi sancţionat în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului, care are loc la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia Şerban Nicolae ar trebui sancţionat pentru atitudinea sa privind legea graţierii, Dragnea a răspuns: „Da”.

Totodată, forul de conducere al PSD va discuta şi despre comportamentul deputatului Nicolae Bacalbaşa, care a făcut semne obscene în timpul dezbaterilor din plen pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă.

„Discutăm şi despre dl Bacalbaşa azi”, a adăugat liderul PSD, înainte de a intra în sala de şedinţă, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos