Seful Comisiei Europene, mesaj pentru Dancila ca sa priceapa Dragnea! „Reveniti la un discurs politic decent”

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu vicepresedintele Frans Timmermans, responsabil cu statul de drept. Dancila a fost indemnata de Juncker „sa faca eforturi pentru revenirea la un discurs politic decent pe scena politica romaneasca”.

”Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila. La intalnire au mai participat prim-vicepresedintele Comisiei, Frans Timmermans, si comisarul Corina Cretu.

Principalul punct de pe agenda discutiilor au fost pregatirile pentru presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene in prima jumatate a anului 2019, care va avea loc intr-un moment important pentru Uniune. De asemenea, cei doi au discutat si despre proiectul de buget al Uniunii, despre imbunatatirile in ceea ce priveste fondurile structurale si despre politica economica.

In ceea ce priveste Mecanismul de Cooperare si Verificare in cazul Romaniei, presedintele Junker a subliniat faptul ca Comisia Europeana continua sa monitorizeze evolutiile din tara si a insistat asupra faptului ca este crucial ca progresele facute pana acum sa nu fie compromise.

Presedintele Junker a indemnat-o pe Viorica Dancila sa faca eforturi pentru revenirea la un discurs politic decent pe scena politica romaneasca, mai ales avand in vedere apropierea presedintiei UE”, a declarat Christian Wigand, purtator de cuvant al Comisiei Europene.

La randul sau, Guvernul de la Bucuresti a transmis ca Dancila „a prezentat ultimele evolutii in ceea ce priveste reforma si modificarile din sistemul judiciar si a aratat ca finalizarea MCV ramanere un obiectiv important pe agenda guvernamentala”.

Seful Comisiei Europene, mesaj pentru Dancila ca sa priceapa Dragnea! „Reveniti la un discurs politic decent” was last modified: iulie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre