Educatie

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu reactioneaza la PSD-izarea Invatamantului: ”Il voi da in judecata pe ministrul Educatiei!”

Inspectorul Școlar General Ștefan Firu, demis vineri în urma unui ordin de ministru, a anunțat astăzi că îl va acționa în judecată pe ministrul Educației, Liviu Pop, scrie turnulsfatului.ro.

”E vorba aici de demnitatea mea. Nu cred că așa trebuie să se procedeze. Îl voi da în judecată, pentru că vorbim de o activitate unde consider că nu mi-am bătut joc”, a declarat Ștefan Firu. Acesta susține că va organiza o conferință de presă în care va vorbi despre adevăratele motive pentru care s-a emis acest ordin de ministru.

Loading...

Alături de Ștefan Firu, alți 12 șefi de inspectorate școlare au fost revocați vineri din funcții de ministrul Educației. Ordinele urmează sa intre în vigoare peste 15 zile, conform legii.  În afară de Sibiu, pe listă apar revocați din funcție și inspectorii șefi din Caraș-Severin, Ialomița, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constanța, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinți și Călărași. O parte din ei reclamă, însă nereguli, spunând ca nu au avut loc anterior cercetări disciplinare care să justifice revocarea lor din funcție.

Loading...
Spre TOP