Șeful PSD e în PERICOL MARE! Pentru ”siguranța” sa, Dragnea a călătorit la Țebea cu un elicopter privat. Cursa dus-întors i-a costat pe români 5.000 de euro!

376

Preşedintele PSD a declarat, marţi, că a preferat să meargă cu elicopterul la sărbătorile naţionale de la Ţebea pentru „siguranţa” sa. Liviu Dragnea a mai spus că a plătit cursa din banii lui.

Întrebat dacă elicopterul folosit pentru deplasarea la Ţebea a fost plătit de partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ: „Plătit de mine, persoană fizică”.

Chestionat în continuare cât a plătit, Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună… nu vreau să stric piaţa”.

De asemenea, întrebat de ce a preferat să meargă cu elicopterul, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că pentru „siguranţa” sa.

„Siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”, a completat Liviu Dragnea.

Presa din Hunedoara a relatat duminică Liviu Dragnea a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov, evitând astfel traficul infernal. Zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. Rezultă că suma se ridică la aproape 5.000 de euro dus-întors.