Șeful PSD, ironizat de un fost mogul aflat după gratii: ”Chinezii se pregătesc să cucerească lumea, americanii să cucerească spațiul, ungurii Transilvania și Dragnea DNA-ul!”

1393

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vintu iese la rampa din spatele gratiilor, atragand atentia ca, „in timp ce Dragnea habar n-are sa guverneze o tara, Iohannis habar n-are s-o conduca, iar Orban habar n-are pe ce lume se afla”, tanara generatie „doarme ca proasta in papuci”.

„Chinezii se pregatesc sa cucereasca lumea, americanii sa cucereasca spatiaul, ungurii Transilvania si Dragnea DNA-ul. Mare om, marete idealuri. Bai generatie, m-am saturat pana peste cap de tema care, de un an de zile, este singura preocupare a coalitiei de guvernare – Justitia. In tot acest timp, singura raza de pozitivism care a mai strabatut societatea romaneasca a fost emanata de nou-venita premierita, care a indraznit sa impinga granitele competentelor femeiesti in zona exclusivista si de elita a manuitorilor de motostivuitoare. Si tot asa, arzand etapele, vizionara noastra Vasilica va ajuta Romania sa faca saltul de la Mita Biciclista la Valentina Tractorista”, scrie Sorin Ovidiu Vintu.

Acesta mai completeaza: „Dincolo de aceste mici impunsaturi, a devenit de domeniul evidentei ca Dragnea habar n-are sa guverneze o tara, ca Iohannis habar n-are s-o conduca, ca Orban habar n-are pe ce lume se afla si ca tu, generatie, dormi ca proasta-n papuci. Pe acest fond, pe nimeni nu mai mira faptul ca generatia mea continua sa i-o traga generatiei tale, din toate pozitiile.”, este comentariul lui SOV, pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro