Șeful PSD, prins din nou cu minciuna! Un reportaj realizat de Antena 1 CONTRAZICE declarațiile lui Dragnea de la postul frate, Antena 3! VEZI VIDEO!

311

Reportaj surprinzator la Antena 1 despre afacerea Belina. Reporteri ai postului au fost pe insula, unde au constatat ca Liviu Dragnea a mintit cand a spus ca oricine poate sa pescuiasca in acest loc.

Antena 1 a difuzat un reportaj realizat pe insula Belina care este extrem de defavorabil lui Liviu Dragnea, in conditiile in care postul frate, Antena 3, il sustine puternic pe seful PSD. Echipa Antena 1 a constatat ca Liviu Dragnea a mintit, intr-un interviu acordat chiar lui Mihai Gadea, cand a sustinut ca oricine poate sa pescuiasca in acest loc. Insula este impanzita de pancarte cu „pescuitul interzis” si peste tot misuna oameni de paza, gata sa actioneze in forta daca cineva este surprins la pescuit.

Mai mult, oamenii din satul invecinat, Seaca, spun ca nu mai pot sa pescuiasca acolo din momentul in care balta au fost concesionata firmei Tel Drum. Ei si-au gasit barcile sparte, spunand acum ca le este teama sa mai mearga pana la Belina.

Iata reportajul care contrazice afirmatiile lui Dragnea:

Sursa: aktual24.ro