Semnificatia chipului lui Victor Ponta realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza!

663

Semnificatia chipului lui Victor Ponta realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza!Interpretarea analizei chipului lui Victor Ponta va este detaliata mai jos, unde veti descoperi exact profilul acestuia in viata de zi cu zi. Analiza a fost realizata cu ajutorul Artei Divinatiei din Metafizica Chineza:

  • Forma fetei: apa, indica adaptabilitate si capacitatea de supravietuire in fata problemelor profesionale sau financiare. Prototip clasic al politicienilor si afaceristilor, oportunist si fara principii fixe. Se incadreaza bine conceptului: “atata vreme cat o pisica prinde soareci, este o pisca buna, indiferent daca este alba sau neagra”. Tentat de putere si de avere, a avut datele sa-si faca un nume din tinerete.
  • Pozitia urechilor mai jos fata de sprancene indica ca nu va putea ocupa cea mai inalta pozitie in stat, insa fiind lipite de cap indica ca este o persoana care impune respect, este ascultata si ca nu are nevoie de multa truda pentru a obtine ceea ce isi doreste. Deschidrea urechilor indica o minte deschisa, receptiva si o fire generoasa. Forma urechilor: apa sugereaza autoritate, bogatie si faima.
  • Sprancenele sugereaza inteligenta, o natura destul de egoista, cu dorinte lumesti si tributar conceptului: “scopul scuza mijloacele si un caracter razbunator.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos