Senator PSD sancționează refuzul cuplului Dragnea – Tăriceanu de a participa la învestirea noilor miniștrii: ”Astfel de gesturi duc la URĂ!”

390

Refuzul lui celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Dragnea si Tariceanu, este sanctionat dur de catre senatorul PSD Eugen Teodorovici. „Este o greseala, nu trebuie sa instigam la astfel de gesturi, care duc la ura”, a spus Teodorovici.

„Nu este vorba despre persoane, ci despre institutii publice, aici vorbim despre Administratia Prezidentiala. Noi avem obligatia, ca oameni politici, sa trecem peste orgolii. Este o greseala ca nu au fost prezenti si presedintii celor doua camere. Si cand am iesit din sala, cand presedintele a avut un discurs in Parlament (in timpul protestelor din iarna), a fost un gest gresit. Nu trebuie sa instigam la astfel de gesturi, duc la ura”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Cei trei ministri au depus juramantul in absenta propriului lider de partid, Liviu Dragnea, care a anuntat ca nu mai merge la Cotroceni pana „dupa alegerile prezidentiale”. De la ceremonie a lipsit si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Ceremonia a avut loc intr-o atmosfera glaciala si a durat mai putin de zece minute.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos