Acasă Arena politica Senatorul obscen e platit sa mearga in Parlament, dar el „o freaca”...

Senatorul obscen e platit sa mearga in Parlament, dar el „o freaca” in ziua mare pe la Ikea!

691

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, cunoscut pentru gesturile obscene pe care le-a făcut, în februarie, în timp ce preşedintele României ţinea un discurs în plenul Legislativului, a fugit, luni, de la Parlament, în plină forfotă generată de dezbaterile asupra Legii graţierii, ca să dea o tură la… Ikea, cu Duster-ul de serviciu, aşa cum se vede în imaginile exclusive pe care le prezintă CANCAN.RO.

„Tura” a durat ceva, de la 12.30 până la 15.00, timp în care la Senat erau programate discuţii importante în grupurile parlamentare, mai ales că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, abia declarase că senatorii din Comisia Juridică au încurcat „destul de mult” Legea graţierii.

Problemele spinoase din Comisia Juridică a Senatului, al cărei membru de frunte este, nu l-au oprit, luni, pe senatorul Tit-Liviu Brăiloiu să-şi ducă la bun sfârşit planul de cumpărături. Aşa că, în jurul prânzului, a pus şoferul să-l repeadă, cu Duster-ul de la Senat, până la Ikea. Parlamentarul a zăbovit la mai multe raioane, iar timpul a zburat pe nesimţite, aşa că, dintr-o dată, s-a făcut ora 15.00.

Programul de la Senat, în timpul
Programul de la Senat, în timpul „escapadei” lui Tit-Liviu Brăiloiu

Colegii săi nu au tras chiulul în acest timp, pentru că, de la ora 14.00, erau programate lucrări în grupurile parlamentare. Iar luni numai o zi liniştită nu a fost, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus răspicat că este nemulţumit deoarece Comisia Juridică a Senatului „a încurcat destul de mult” Legea graţierii. De altfel, tot iureşul s-a încheiat abia miercuri, cu schimbarea şefului Comisiei, Şerban Nicolae, în urma şedinţei Comitetului Naţional al PSD.

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, aflat la primul mandat de parlamentar, nu a fost, însă, atins de „tsunami-ul” din partid, el văzându-şi netulburat de cumpărături. Brăiloiu, fost prefect de Constanţa, s-a făcut remarcat, în februarie, când a fost filmat făcând un gest obscen, în timpul discursului din Parlament al preşedintelui Klaus Iohannis.

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, filmat făcând gesturi obscene în timpul discursului preşedintelui
Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, filmat făcând gesturi obscene în timpul discursului preşedintelui

Şeful statului s-a adresat atunci parlamentarilor după retragerea celebrei ordonanţe 13, dar senatorii şi deputaţii PSD au preferat să părăsească sala, când Iohannis a spus că România are nevoie de un guvern puternic, „care lucrează transparent, predictibil şi nu noaptea, pe furiş”.

În timp ce parlamentarii PSD se îndreptau încolonaţi spre ieşire, Brăiloiu, care este şi vicepreşedinte al comisiei senatoriale de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, a fost filmat de un deputat USR facând semnul obscen.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos