Loading...
Sentință scandaloasă în cazul jandarmului lui Dragnea, care a bătut mai mulți tineri la protestele din 20 ianuarie: ”A acționat ca la carte!” – Circul Politic

Sentință scandaloasă în cazul jandarmului lui Dragnea, care a bătut mai mulți tineri la protestele din 20 ianuarie: ”A acționat ca la carte!”

Șeful Jandarmeriei e de părere că subordonatul său filmat atunci când lovea mai mulţi participanţi la un protest în Piaţa Universităţii este nevinovat.

Răspunsul vine înainte ca procurorii militari să dea o soluţie în dosarul deschis în acest caz. Militarul apăra un obiectiv şi acţionat corect, spune şeful acestuia.

„Jandarmul avea de ținut un dispozitiv. Un dispozitiv care însemna limita legii. Nu trebuia să primească un ordin ca să aplice legea. (Reporter: Deci a acționat ca la carte?) Din punctul meu de vedere, da”, a spus șeful Jandarmeriei, Sebastian Cucoș, potrivit Digi 24.

Procurorii Parchetului Militar s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări pentru purtare abuzivă în cazul jandarmului care a fost filmat când lovea protestatarii, în 20 ianuarie, în Piaţa Universităţii.

Sursa: stiripesurse.ro

Sentință scandaloasă în cazul jandarmului lui Dragnea, care a bătut mai mulți tineri la protestele din 20 ianuarie: ”A acționat ca la carte!” was last modified: februarie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close