Serban Nicolae, iesire grobiana in Senat: I-a facut paraziti pe senatorii de la USR si le-a strigat „DNA sa vina sa va ia!”

1427

Senatorul PSD Serban Nicolae a avut o noua iesire in decor, strigand la senatorii de la alte partide sa nu-l mai intrerupa. ”Fara paraziti! DNA sa vina sa va ia!”, a fost mesajul sau pentru parlamentarii de la USR care au cerut ca acesta sa fie pus la punct de presedintele comisiei in care se discuta un proiect de lege prin care cadrele didactice urmau sa primeasca statutul de autoritate publica.

Potrivit Epoch Times, disputa a plecat de la o remarca de-a social-democratului serban Nicolae care ironiza un antevorbitor de-al sau, spunand: „Eu constat ca cititul e o problema foarte grea”. Cand i s-a atras atentia ca nu este momentul si locul potrivit pentru declaratii politice, serban Nicolae a reactionat adaugand: „fara paraziti in timpul interventiilor”. in replica, senatorul USR Vlad Alexandrescu a cerut presedintelui de sedinta, Liviu Pop, sa intervina.

Cum a decurs dialogul dintre Nicolae serban si Vlad Alexandrescu:

serban Nicolae: Eu constat ca cititul e o problema foarte grea.

Vlad Alexandrescu: Maine dimineata, la ora 9, e sesiune de declaratii politice.

serban Nicolae: Daca e sa citim… fara paraziti in timpul interventiilor.

Vlad Alexandrescu: Domnule presedinte, va rog sa reactionati la aceste insulte pe care nu pentru prima data domnul serban Nicolae le adreseaza unui membru al Senatului Romaniei.

serban Nicolae: Eu nu am intrerupt.

Vlad Alexandrescu: L-ati facut „parazit”.

serban Nicolae: Nu l-am facut parazit, e vorba de microfon.

Vlad Alexandrescu: Ba ati spus „parazit”.

serban Nicolae: Domnule Alexandrescu, lasati-ma, o sa vorbim si despre cumintenia pamantului, va vine randul.

Vlad Alexandrescu: Va rog sa va intrerupeti, sa va opriti din insulte.

[…]

Vlad Alexandrescu:Va avertizez ca intra in incompatibilitati.

serban Nicolae: Ei, nu ma mai avertizati atata ca asa mi-ati zis si cu Cumintenia Pamantului si am dat bani si dupa aceea…

Vlad Alexandrescu: si eu am dat bani si au ramas la Ministerul Culturii. Scoateti banii inapoi si dati-le oamenilor. Ati sechestrat banii fara niciun motiv.

serban Nicolae: Veniti cu bani. DNA sa vina sa va ia!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos