Serbia nu e Costa Rica! Galceava fugarilor: Udrea pune atacurile lui Sebi Ghita din ultimul timp pe seama traiului greu din Serbia!

201

Elena Udrea a precizat, pe Facebook, dupa afirmatiile lui Sebastian Ghita privind pozele de la Paris, ca nu stie ce contine raportul dat de SRI lui Traian Basescu si cere desecretizarea acestuia, precizand ca nu intelege ce jocuri face Ghita, dar ca „orice ar fi SRI si Maior trebuie sa iasa bine”.

Fostul ministru al Turismului mai transmite ca nu a vrut sa preia Realitatea, asa cum a declarat Sebastian Ghita, si nici nu avea cum, ci Sebastian Ghita a luat-o, cu ajutorul lui George Maior si Florian Coldea.

Elena Udrea sustine ca, referitor la „povestile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi si nu mai stiu ce”, si acest episod este descris de ea in jurnal, apoi l-a dat exemplu si public de cateva ori, ca proba a implicarii lui Florian Coldea in afaceri.

„Desi m-a prins episodul taspe din interviul cu Sebi Ghita la spital si am cu totul alte prioritati, avand in vedere ca am fost subiect al acestei filmari, probabil pentru ca in celelalte episoade nu reuseste sa rupa gura targului cu nimic, vreau sa ii raspund scurt, amicului meu de la Belgrad.

Nu inteleg ce jocuri face, decat ca nu isi reneaga originile, orice ar fi SRI si Maior trebuie sa fie bine…

2. Nu eu am vrut sa iau Realitatea, nici nu aveam cum, ci el a luat-o si a facut RTV-ul, cu ajutorul lui Maior si Coldea. Eu m-am opus explicit preluarii, le-am reprosat celor din conducerea SRI etc., lucruri despre care vorbesc in Jurnalul meu, ba chiar am si spus public in emisiunea Romania 9 de la TVR.

De ce era nevoie sa aiba televiziune, am vazut ulterior, cand atacul la Traian Basescu, la mine si altii de pe lista neagra a fostului adjunct SRI se dadea prin Rtv mai ceva ca prin A3. Sigur, erau vremurile cand Sebi era inca prieten cu Coldea.

3. De unde stie Ghita ce contine Raportul??? Eu, care eram vizata si mult mai apropiata de Presedintele care l-a cerut si l-a citit, habar nu am ce contine. Dar sunt sigura ca daca ar fi avut o singura referire la vreo fapta de-a mea, de-a lui Bica, in afara legii, as fi aflat pe loc. Oricum, ca sa ne lamurim, cer desecretizarea lui.

Ma mir ca acum spune altceva, dupa ce zilele trecute tot Ghita declara ca a fost sunat de Coldea in ziua in care au fost publicate pozele in mod clandestin pe internet, care i-a dat un IP al unui site de pe care urma sa preia fotografiile cu mine si cu Bica, pentru a le da intr-un mare show tv, la televiziunea facuta impreuna de ei. Ceea ce s-a si intamplat atunci.

Cat priveste povestile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi si nu mai stiu ce, si acest episod este descris de mine in Jurnal, apoi l-am dat exemplu si public de cateva ori, ca proba a implicarii lui Coldea in afaceri, de partea unora.

Dar, si aici e mai simplu decat desecretizarea Raportului, il rog/autorizez pe domnul Cristoiu sa publice secventele din Jurnal despre care discuta Sebi Ghita, ca sa ne lamurim.

In concluzie, pot sa presupun doar ca ii e foarte greu in Serbia si ca nici el nu mai stie cui sa ii faca pe plac, ca sa ii fie bine. Adica exact ce a facut mereu…”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Ghita a precizat, luni seara, intr-un interviu, ca zece oameni din Bucuresti stiau ca vor aparea pozele cu Elena Udrea si Alina Bica din Franta, fostul deputat precizand ca nu el a facut site-ul pe care au aparut fotografiile, dar ca stia de existenta acestuia.

Fostul deputat a mai spus ca scopul urmarit prin publicarea respectivelor poze era ca Elena Udrea sa fie impiedicata sa ajunga presedinte, pentru ca ar fi urmarit sa-l desemneze pe Traian Basescu premier. Totodata, Sebastian Ghita a mai spus ca operatiunea publicarii respectivelor fotografii a apartinut unor angajati din serviciile de informatii, suspectandu-l pe Florian Coldea.

„Erau mai multe persoane din Bucuresti care stiau ca o sa apara poze cu Bica si Udrea pe un site. Stiau 10 insi din Bucuresti. N-a stiut nimeni ca o sa dispara, dar dupa ce si-a luat fiecare pozele… site-ul asta a disparut si nici nu l-a mai gasit nimeni”, a concluzionat fostul deputat.

Sursa: realitatea.net