Servitoarea Dancila nu-i doar muta, e si oarba! Nu vede niciun motiv pentru care sa-si dea demisia!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are motive sa demisioneze pentru ca a avut rezultate bune in aceste ultimele trei luni, de cand conduce Guvernul.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea: ”Retrag increderea doamnei Dancila. Dupa cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut trei luni, dupa care pot sa trag o concluzie – doamna Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru a Romaniei si transforma astfel Guvernul intr-o vulnerabilitate pentru Romania. De aceea solicit public demisia doamnnei Dancila din functia de prim-ministru al Romaniei”.

”Nu vad niciun motiv sa demisionez. Am sustinerea coalitiei de guvernare si am avut rezultate bune in aceste trei luni de guvernare. Nu as putea spune ca ma afecteaza, dar e o declaratie care nu isi avea rostul. Acest mod de lucru poate duce la o slabire a increderii in plan intern. Dincolo de frustrari si interese personale, trebuie sa dam dovada de responsabilitate”, a declarat Dancila, la RTV.

Sursa: b1.ro

Servitoarea Dancila nu-i doar muta, e si oarba! Nu vede niciun motiv pentru care sa-si dea demisia! was last modified: aprilie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre