Sevil Shaideh infruntata de un protestatar: ”Faceti parte dintr-un guvern care distruge Romania! Noi, cei corecti, vom invinge!”

473

Un tanar protestatar din Cluj s-a intalnit cu vicepremierului Sevil Shhaideh pe aeroportul din Bucuresti si a tinut sa ii transmita mai multe lucruri. Printre acestea si faptul ca „noi, cei corecti vom invinge”.

„Am zburat in avion spre Bucuresti cu Sevil Shaideh (propunerea de prim ministru si actualul min. al dezvoltarii) in apropierea locului meu. La iesire m-am dus la ea si i-am spus ‘Cum se simte sa fie parte din guvernul care distruge Romania si care ii determina pe tineri sa plece din tara’ si mai multe altele. M-a intrebat ‘Daca eu am plecat?’ A fost cel mai tare gest de implicare civica pe care l-am facut.

A fost surprinsa de faptul ca m-am dus la ea. M-am simtit puternic si asa ar trebui sa ne simtim cu totii. Ei sunt doar niste simplii oameni, ba chiar slabi si umili pentru ca se simt vinovati pentru ce fac. Impreuna suntem o forta.

PS: m-am intalnit si la bagaje cu ea si i-am mai spus cateva lucruri, printre care si faptul ca noi, cei corecti vom invinge”, a relatat tanarul pe Facebook.

Gestul tanarului a fost apreciat de foarte multi utilizatori de Facebook: „Un gest care unora poate parea mic, dar tare semnificativ per ansamblu. Din gesturi individuale se fac schimbarile mari!”.

Screen Shot 2017-03-12 at 11.01.03

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos