Corina Bogaciu are 28 de ani și este deputat PSD. Se împlinește un an de când a intrat în Parlamentul României, dar nu înțelege nici acum ce legi votează. Spre exemplu, la Comsiia de Buget-Finanțe s-a dezbătut Legea prevenirii, un proiect important, care ar scuti firmele de amenzi.

Din imaginile făcute publice de PolitiKix putem vedea cât de interesată este domnișoara Bogaciu de viitorul țării: nici nu a auzit ce se discuta în sală întrucât avea treabă cu telefonul. De altfel, aceasta s-a remarcat prin activitatea sa pe Facebook, în special selfie-uri în ipostaze sexy.

BOGACIU ÎN COMISIE

Ziua trece, leafa merge, si e o leafa mare. Unii parlamentari habar n-au de ce sunt in comisii, ce legi se dezbat, ce voteaza. Ei doar sunt prezenti, ridică mana la comanda si cam atat, in rest, butonează telefonul.

Publicată de PolitiKix pe Duminică, 26 noiembrie 2017

Ziua trece, leafa merge! Sexy PSD-ista Corina Bogaciu habar nu are de ce este în comisie, ce legi se dezbat și ce votează

De votat, a votat și ea. Doar ăsta îi e serviciul. Întrebată ce conține legea, Corina Bogaciu nu a știut să spună nici măcar două fraze, trimițându-l pe reporterul Antenei 3 să vorbească cu purtătorul de cuvânt, dacă vrea să afle ce a votat ea.

Îi reamintim Corinei Bogaciu că indemnizația de 10.000 de lei pe lună o primește ea, în consecință, ea are obligația de a le vorbi românilor care au trimis-o în Parlament despre activitatea ei.

Bogaciu a absolvit liceul tehnic „Edmond Nicolau” din Bucureşti şi este nepoata lui Florentin Pandele, primarul PSD din Voluntari. Înainte de a face politică, ea ocupa o funcţie de „director de marketing”.

Sursa: b1.ro