Sfatuitorul lui Putin: Trump nu a fost ales in SUA, a fost PUS PRESEDINTE! Daca nu iesea el incepea Al Treilea Razboi Mondial!

793

Republicanul Donald Trump a șocat o planetă întreagă. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Hillary Clintonsă câștige alegerile prezidențiale, Trump a bătut- clar și îi va succeda lui Barack Obama la Casa Albă. Acum, oamenii lui Vladimir Putin șochează cu declarații incredibile.

Pentru Serghei Glaziev, unul dintre consilierii personali ai preşedintelui rus Vladimir Putin, Hillary Clinton, candiata democrată la alegerile din Statele Unite, este „simbolul războiului” si a pierdut alegerile in urma jocurilor ascunse.

Consilierul Serghei Glaziev a precizat că poporul american a avut de ales între Hillary Clinton şi Donald Trump, descriind această evoluţie ca fiind „Al Treilea Război Mondial sau o pace durabilă„.

Despre Hillary Clinton, consilierul lui Putin a afirmat că este „simbolul războiului”, în timp ce Donald Trump ar fi „o şansă pentru o schimbare de esenţă”, potrivit presei britanice, conform RTV.

Relaţiile dintre Washington şi Moscova au suferit un „îngheţ” după suspendarea dialogului privind situaţia din Siria, a acordului de dezarmare nucleară şi a suspiciunilor privind priratarea campaniei electorale americane.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos