Shhaideh dă o super-lovitură! ”Daddy” a cocoțat-o în board-ul OMV Petrom, unde va încasa mii de euro lunar!

542

Schimbare bombă în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu, precum și membru al Comitetului de Audit și membru al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare ale OMV Petrom.

Numirea fostului vicepremier și ministru al Dezvoltării vine după plecarea lui Mihai Busuioc.

”În conformitate cu prevederile art. 1537, aliniatul (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom S.A, Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, începând cu data aprobării numirii sale de către Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor”, spune compania în comunicat.

De la Petrom, Shaiddeh va încasa o remuneraţie netă de 20.000 de euro pe an, ca membru al Consiliului de Supraveghere, o remuneraţie netă, per şedinţă, de 4.000 euro ca membru al Comitetului de Audit şi o remuneraţie brută per şedinţă, corespunzând unei remuneraţii nete de 2.000 euro ca membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare.

Sevil Shhaideh a demisionat recent din postul de vicepremier și de ministru al Dezvoltării fiind vizată în dosarul Belina. În prezent, ea mai ocupă funcția de consilier de stat în Aparatul de lucru al Guvernului.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos