Show total la congresul TSD! Tinerii din PSD îl proslăvesc pe Dragnea: ”Cel mai bun program de guvernare conceput în România a plecat de la o idee genială a președintelui nostru!”

260

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut parte de laude jenante din partea secretarului general al PSD, Marian Neacsu, in cadrul congresului Tineretului PSD. Acesta l-a catalogat pe seful sau de partid drept „om providential”.

Marian Neacsu l-a omagiat pe Dragnea pentru programul de guvernare si le-a cerut tinerilor PSD sa il sustina, deoarece „este cel mai prigonit om din Romania”.

„Am beneficiat de un om providential in campania electorala, Liviu Dragnea. Programul de guvernare cel mai bun document programatic care a fost conceput in Romania.

Programul a plecat de la o idee geniala a presedintelui nostru. Cel care va avea grija ca acest program sa se indeplineasca este Liviu Dragnea.

Presedintele nostru, care ne-a dus la un scor istoric, este de o buna bucata de vreme, si datorita acestui program de guvernare, cel mai prigonit om din Romania. Ce ce a fost pusa atata presiune pe umerii lui? Pentru ca acest program sa nu fie infaptuit. Va rog sa il aplaudam si sa dam un mesaj de sustinere pemntru presedintele nostru, Liviu Dragnea”, a declarat Neacsu.

Dragnea a fost aplaudat minute in sir.

„Va urez sa aveti aceeasi putere de munca si va asigur ca vom fi alaturi de dumneavoastra”, i-a mai transmis Neacsu lui Liviu Dragnea.

Sursa: aktual24.ro