Si-a ABONAT familia si apropiatii la bani publici, dar Dragnea declara ca „STATUL” este cel care FURA din banii fiecarui angajat din Romania!

Liviu Dragnea a declarat, marți, la Antena 3 că statul a furat până acum bani din contribuția la pensie a fiecărui angajat.

„În opinia mea, statul a furat în toți acești ani 15,8% calculat la salariul fiecărui angajat din contribuția lui la pensie, pentru că angajatorul, adică firma, plătea contribuții sociale, dar nu pentru angajat, plătea pur și simplu în bugetul asigurărilor de stat, ceea ce nu este corect”, a spus Liviu Dragnea la emisiunea „Punctul de întâlnire”.Dragnea a mai declarat că ministrul Viorel Ștefan nu a explicat prea bine ce prevede noul proiect, susținând că este un ministru bun, dar stă foarte prost la capitolul comunicare.

„Tot angajatorul va face plata, formularea este greșită, așa ca o paranteză, Viorel Ștefan este un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare. Sper să își îmbunătățească comunicarea, pentru că de multe ori vorbele pot face mai mult rău decât faptele”, a spus Liviu Dragnea, scrie evz.ro.

Si-a ABONAT familia si apropiatii la bani publici, dar Dragnea declara ca „STATUL” este cel care FURA din banii fiecarui angajat din Romania! was last modified: mai 3rd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre