Si-a dorit sa ajunga asistenta lui Capatos, dar s-a ales cu o functie la stat! Mihai Tudose e cel care i-a descoperit ”potentialul” si a angajat-o ca specialista in cadrul companiei Transelectrica!

460

Unii dintre dumneavoastră v-ați revoltat când ați aflat că noul ministru al Culturii este fostul director al Can Can. Însă ceea ce nu știți este că probabil, cultura guvernamentală a PSD se inspiră fix din paginile tabloidelor atunci când își aleg angajatele proțăpite în funcții publice, plătite de noi, fraierii de rând, scrie bugetul.ro.

Deși ați fi crezut că premierul Mihai Tudose are o singură slăbiciune, despre care s-au tot făcut glume pe rețelele de socializare, ei bine astăzi veți rămâne afiș când veți descoperi ce-a de-a doua slăbiciune pe numele Cătălina Sorina Ene, în vârstă de 27 de ani.

Cu sprijinul și binecuvântarea lui Tudose, tânăra a fost angajată la 25 de ani ca specialistă la Direcția Guvernanță Corporativă din Transelectrica SA. Ce a recomandat-o să ajungă în funcție?

Pai… talentul de controrsionistă, probabil. Sau cel puțin așa credem, luându-ne după declarațiile ei când încerca să ajungă asistentă definitivă la Un show păcătos, cu Dan Capatos.

Probabil că show-ul nu a fost suficient de păcătos la Antena 1 și de aceea a poposit în instituțiile statului, unde politicienii angajează domnișoare cu CV impresionant.

Căci Tudose a fost profund impresionat de tânăra care a fost și concurentă la emisiunea Burlacul unde a fost eliminată foarte rapid. Dar a consolat-o domnul premier imediat.

Ba chiar a trimis-o și în China să reprezinte Transelectrica și Guvernul României, când avea doar 25 de ani.

Acum că a mai crescut un pic, ne așteptăm să fie măcar purtător de cuvânt al Guvernului cultural al PSD. Sau de ce nu, direct ministru… al Justiției, că domnul Tudorel Toader pare că oricum nu prea va avea cu cine să comunice astfel încât să se și facă înțeles.

Mândri că suntem români! Între timp PNL și USR dorm în front… sau  poate că USL trăiește și singura lor grijă rămâne veteranul Traian Băsescu.