Simpatizanții PSD ripostează precum teroriștii! O mașină a intrat în viteză în mulțimea care protesta în tăcere în fața sediului PSD din Sibiu!

372

Incident grav la Sibiu, un autoturism a intrat in viteza in zona in care se aflau cei care protesteaza fata de legile justitiei. Un om a fost lovit.

Iata imaginile, de la minutul 20.00:

„Tensiunea creata de Parlament in aceste zile se perpetueaza in intreaga societate. In a zecea zi de protest, spre sfarsitul flashmobului intitulat ‘Un pas in fata’, un conducator auto grabit, suparat de oamenii adunati in zona pietonala din fata sediului PSD, a cauzat un eveniment neplacut in momentul in care a incercat sa forteze trecerea cu masina prin multimea care tocmai se dispersa, lovind usor un manifestant. Ca urmare, multimea a reactionat si masina a fost lovita de cateva ori in capota, ceea ce este regretabil.

Desi incidentul nu s-a soldat cu nicio urmare, dorim sa ne reafirmam sustinerea pentru un tip de protest complet pasnic si civilizat, asa cum au stat lucrurile inca din primul moment din care am ajuns in Zona libera de coruptie. Orice tip de violenta, fizica sau verbala, nu face decat sa ne coboare la nivelul celor impotriva carora protestam”, afirma protestatarii pe pagina Va Vedem din Sibiu.

Sute de sibieni protesteaza zilnic, pasnic si in tacere, fata de masacrarea legilor justitiei de catre PSD-ALDE.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos