Singura conditie pentru ca pensia minima in Romania sa creasca la 2000 de lei pe luna. ”Va garantez!”

184

Un cunoscut politician și om de afaceri de la noi din țară a anunțat că pensiile s-ar putea face minim 2.000 de lei lunar în România.

Cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad, care a intrat nu cu mult timp în urmă și în politică, a anunțat că el ar putea face pensia minimă în România 2.000 de lei.

„Vă garantez. Aici o spun pentru prima oară. Dacă mă sprijiniți ― pot să fac o dezbatere cu orice vreți din lumea asta ― că eu în maximum trei luni de zile pot să dau la fiecare pensionar o pensie minimă de 2.000 de lei fără să ating un ban de la stat!”, a declarat omul de afaceri pentru evz.ro.

„Eu am ajuns la o maturitate, știind foarte bine că mă duc în politică ca să cheltui banii pe care îi am și să pierd bani, nu să câștig. Sunt în stare să asum orice chestie încât să fac niște reguli. E foarte ușor să faci regulile”, a precizat Mohammad Murad.

„Dacă vreți, o dezbatere politică. Invitați din toate partidele, eu vin cu un program în care nu luăm niciun ban de la buget. Un miliard și jumătate de euro fără să mișcăm nimic. Nimic nu e deranjat, dar scot un pic birocrația. (…) E foarte simplu, putem facem multe chestii în România”, a subliniat Mohammad Murad, legat de propunerea ca în România să fie minim 2.000 de lei lunar pensia minimă.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Murad are o avere estimată la 130-150 de milioane de euro, ceea ce îl plasează pe locul 32 în topul celor mai bogați afaceriști din România.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos