Snopp Dogg a postat un clip video despre jandarmii de la protestele din Romania! Filmarea s-a viralizat rapid!

191

Rapperul american Snoop Dogg (46 de ani) a publicat o filmare de la protestele din Romania, in care un protestatar loveste violent un jandarm, si a notat in dreptul imaginilor un celebru slogan impotriva fortelor de ordine. Clipul video a devenit viral, fiind vazut in doar 24 de ore de peste 2 milioane de persoane.

Snoop Dogg, care pe 29 august va sustine un show la Arenele Romane din Bucuresti, a distribuit pe contul de Instagram, unde are peste 26 de milioane de fani, un moment violent surprins la mitingul Diasporei, desfasurat pe 10 august in fata Guvernului.

In filmare, dupa ce este bruscat de jandarmi si scapa, un protestatar se intoarce in fuga si-l ia prin surprindere pe unul dintre jandarmi, doborandu-l la pamant cu un picior in spate.

Snoop Dogg a publicat acest moment video, alaturi de o incurajare la adresa protestatarului si un celebru mesaj jignitor la adresa fortelor de ordine: „Yes. F.T.P. (Fuck tha police)!“ Filmare distribuita de rapper a strans peste 2 milioane de vizualizari. Sloganul „Fuck tha Police“ a derivat dintr-un cantec al grupului rap american N.W.A, inclus pe albumul „Straight Outta Compton“. Versurile reprezentau un protest fata de brutalitatea politistilor mai ales in raport cu persoanele de culoare. De cand a aparut, din anul 1988, „Fuck tha Police“ a intrat in cultura pop sub diverse forme, iar rapperi, inclusiv Snoop Dogg, l-au folosit adesea in piesele lor.

Yes. F. T. P.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on