Sociologul bătăuș, Mirel Paladă, dă de pământ cu Dragnea: a erodat capitalul de încredere al PSD-ului!

485
Sociologul Mirel Palada realizează o analiză completă a evoluției PSD din punct de vedere a credibilității în fața electoratului, susținând că „tensiunile interne din jurul luptei pentru putere” au început să fie destul de vizibile, iar rezultatele sunt dezastruoase pentru liderul partidului, Liviu Dragnea.

Conform graficului prezentat de Mirel Palada, imaginea lui Liviu Dragnea s-a erodat mai mult în perioada celor două crize guvernamentale decât la începutul anului, „cînd zeci de mii de tefelei le cereau pielea pe băț”.

„Liviu Dragnea și-a erodat din nou capitalul de încredere pe care îl acumulase în momentele de victorie, bunăoară anul trecut, cînd PSD a cîștigat alegerile de manieră mai mult decît convingătoare, și s-a întors înapoi la 15%”, scrie Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

„Premierii PSD au pornit cu stîngul în mandatul lor. În loc să beneficieze de o lună de miere, cum au beneficiat alți premieri anteriori, Tăriceanu, Boc, Ponta, ei din contră au avut parte de o lună de fiere. Drept pentru care nici unul din ei n-a scos capul cine știe ce la nivel de încredere, iar Tudose acum este din nou sub 20%”, mai precizează sociologul.

Sursa: evz.ro