Sociologul ”expert” de la postul infractorului Voiculescu cântă în struna PSD: a fabricat rapid un sondaj potrivit căruia românii nu au încredere în activitatea procurorilor!

501

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, un sondaj de opinie realizat de institutul Avangarde privind perceptia romanilor asuopra justitiei, anunta aktual24.ro.

Institutul Avangarde este condus de Marius Pieleanu, cunoscut pentru legaturile sale stranse cu conducerea PSD. Pieleanu este si unul dintre invitatii de casa ai Antena 3. El a precizat ca sondajul a fost realizat in ultima saptamana, la comanda Antenei 3.

Astfel, potrivit sondajului lui Pieleanu, trei sferturi dintre romani nu ar avea incredere in activitatea procurorilor.

„73% nu sunt de acord ca in Romania parchetele instrumenteaza corecta cauzele penale:, in timp ce numai 11% sunt de acord. Aceasta reprezinta cristalizearea unei opinii din temele discutate in spatiul public”, a precizat Pieleanu.

Screen Shot 2017-08-23 at 21.12.59

Sondajul lui Pieleanu mai arata ca 88% dintre romani cred ca este nevoie de o lege a raspunderii magistratilor. Aceasta este o alta tema indelung promovata de Antena 3.

Miercuri, ministrul Justitiei a prezentat un set de propuneri de modificare a legilor justitiei care a starnit revolta nu numai printre politicienii de opozitie, dar si printre magistrati.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos