Soferul penalilor, Serban Nicolae vrea sa candideze la Presedintie! Dancila anunta ca PSD se prabuseste in sondaje!

125

Soferul penalului Voicu, senatorul PSD Serban Nicolae, vizeaza prima functie in stat. Acesta a anuntat in cadrul CEX ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale.

Intrebata despre candidatura lui Serban Nicolae, la finalul CEX, Dancila a dat un raspuns evaziv.

„Aceeasi abordare pe care am avut-o referitoare la Congresul PSD din 29 iunie, unde vom alege presedintele, presedintele executiv si secretarul general, acelasi principiu il vom aplica la candidaturile pentru prezidentiale. Fiecare coleg isi va exprima dorinta, vom face sondaje, si cel mai bine plasat in sondaje si care va avea votul. Sigur, daca vrea si Liviu Plesoianu. Fiecare coleg care va dori o candidatura, va fi inclus in sondaj”, a spus Dancila.

Ea a vorbit apoi si despre sondajul pe care l-a anuntat in cadrul CEX, privitor la scorul de 20% al PSD.

„Cei care au spus acest lucru cred ca nu au inteles foarte bine. Am spus ca in sondaje s-ar putea sa avem chiar mai putin de 23%, s-ar putea chiar 20%. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare si trebuie sa invatam lectia de la alegerile europarlamentare. Vom face focus grupuri, analize in fiecare organizatie de partid, nu pentru a sanctiona pe cineva, ci pentru a putea sa ne repliem si sa luam cele mai bune decizii”, a mai declarat Dancila.