Sondajul Avangarde care da semnalul rocadei in PNL: Romanii au mult mai mare incredere in premierul Ciuca decat in Citu!

488

Alexandru Rafila, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu se clasează pe primele trei locuri la încrederea românilor în ultimul sondaj Avangarde consultat de G4Media.ro. De remarcat că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a crescut de la 37% (noiembrie) la 39% în plin val pandemic.

Cea mai mare creștere o înregistrează premierul Nicolae Ciucă, de la 19% în noiembrie la 30% în ianuarie, în timp ce Marcel Ciolacu, președintele PSD, stagnează la 30%.

Și președintele Iohannis înregistrează o creștere (de la 17% la 20%), iar Mihai Tudose (PSD) intră în topul încrederii cu 24%, ca și Sorin Grindeanu.

63% dintre respondenți consideră că decizia Guvernului de a relaxa măsurile de combatere a Covid 19 pentru perioada sărbătorilor de iarnă a fost una bună.

De asemenea, 64% dintre respondenți resping categoric introducerea obligativității Certificatului verde la locul de muncă.

Majoritatea respondenților (64%) consideră că școlile trebuie să rămână deschise în pandemie, doar 11% cerând închiderea lor.

Principalii vinovați pentru creșterea prețului la energia electrică sunt considerați companiile private de furnizare (29%), Ministerul Energiei (23%), ANRE (13%) și companiile producătoare (11%).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos