Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, INGROPAT de femeile usoare cu care a petrecut pe riviera! Dosarul EXPLODEAZA la DNA!

666

Ceva foarte interesant s-a întâmplat săptămânile trecute. În contextul noilor perindări pe la DNA și în special pe la DNA Ploiești a apărut discret informația fostul primar și lider PDL, Gheorghe Ștefan (Pinalti) ”s-a spart” pentru a o apăra pe fiica sa într-un dosar ANRP. Next level a venit aproape instant și la fel de discret – două dame de companie au depus mărturie în cel mai nou dosar al lui Sorin Blejnar. Și surpriză… el zace acum în arest, anunta stiripesurse.ro.

 

”Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, simtind ca sunt atat de aproape sa puna mana pe o adevarata mina de aur informationala, anchetatorii forteaza acum gasirea prostituatelor de lux care ar putea arunca in aer un alt dosar, cel in care sunt deja cercetati omul de afaceri israelian Benyamin Steinmetz, printul Paul sau Remus Truica. Iar cum majoritatea membrilor „grupului de la Monaco”, dar si alti demnitari si miliardari romani erau trecuti pe „lista neagra” a stabilimentelor de fite din Monaco, in urma unui scandal monstru facut la piscina unui hotel din Saint Tropez, acestia au fost nevoiti astfel sa participe doar la petreceri private organizate de Steinmetz. Unde erau platite, de altfel, si curve de lux pentru „maharii” romani. Iar daca, dupa cum se aude prin sistem, Steinmetz este gata sa „bata palma” cu DNA-ul si ii sprijina pe procurori in identificarea „trufandalelor sexuale” la care se dedau politicienii romani, atunci chiar ca sare in aer jumatate din clasa politica romaneasca, ca si putinii oameni de afaceri ramasi inca in picioare dupa ce „tavalugul” anticoruptiei a trecut peste ei.”, susțin jurnaliștii de la National care remarcă faptul că în totul era făcut în contul Proiectului „Reciplia”, un proiect menit să atragă în sfera infracțională a celor din grupare oameni de afaceri, politicieni și în general decidenți de tot tipul.

Aceste adevărate orgii sexuale ar fi fost organizate chiar de inculpatul Benyamin Steinmetz în Israel sau la Monaco, la care a invitat persoane cu functii importante in statul roman, parlamentari sau membri ai guvernului, iar apoi numele acestora a fost folosit de membrii grupului pentru a-si dovedi influenta, atat fata de inculpatul Paul al Romaniei, cat si fata de functionarii publici cu atributii in retrocedarea bunurilor revenidcate de acesta si urmarite de grup.

”Procurorii au pastrat un as in maneca, nepomenind nimic in rechizitoriu despre cercetarile paralele facute pentru identificare aprostitualelor de lux care erau nelipsite la „orgiile” organizate de magnatul Benyamin Steinmetz. Si in ale caror farmece sexuale au cazut, mai ales ca nu ei plateau preturile altfel de-a dreptul prohibitive, zeci de inalti demnitari ai statului roman sau lideri politici romani!”, mai relatează sursa citată.

Aceste petreceri au fost filmate și casetele sunt aproape să ajungă în mâinile procurorilor ca parte a înțelegerilor care se fac în cadrul urmăririi penale. Exploatarea acestei mine de aur ar putea exploda în viitoarele lovituri ale procurorilor anticorupție.

Și mai interesantă pare să fie povestea picării acestora pe ”tehnică”.

”Succesul petrecerilor private organizate de catre israelieni la Monaco nu se datoreaza neaparat apetentei „tintelor” din Romania pentru proiectul „Reciplia”, cu privire la „deturnarea” unor restituiri de sute de milioane de euro, cat mai ales faptului ca multi dintre romanii care obisnuiau sa-si faca veacul pe Coasta de Azur aveau interzis cam la toate stabilimentele de lux de aici.

Iar trecerea a zeci de romani pe „Black List” a nenumarate cluburi s-a datorat incidentelor create de un grup de baieti pe cat de „destepti”, pe atat de „veseli”, la ceas de seara, intr-o piscina din cadrul unui astfel de stabiliment. Asa ca, aflandu-se pe „lista neagra” a locurilor pe care le frecventau pana atunci, miliardarii, politicienii si demnitarii romani dedati deja la „fitele” de Monaco au dat buzna la petrecerile lui Steinmetz, profitand din plin de aceasta neasteptata spargere a „embargoului” impus de cluburile cu faima.”, concluzionează jurnalistul Cătălin Tache de la National.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos