Sorin Ovidiu Vintu stie pe ce arunca banii Firea: „Orice sondaj de-a lui Pieleanu e o manipulare platita de cel pe care il veti gasi pe locul 1!”

462

Sorin Ovidiu Vîntu desființează cel mai recent sondaj Avangarde, care o creditează pe Gabriela Firea cu prima șansă la alegerile prezidențiale, peste Klaus Iohannis. Fostul mogul spune și ce s-ar putea afla în spatele unui asemenea sondaj, scrie stiripesurse.ro.

Vezi AICI datele sondajului!

Potrivit lui SOV, nu există în România o bază de date atât de complexă care să permită realizarea prin telefon a unui sondaj de opinie care să aibă o legătură, chiar și aproximativă, cu realitatea. Orice sondaj de acest gen dat publicității este o manipulare plătită de cel pe care îl veți găsi pe locul 1, afirmă Vîntu.

„Ultimul sondaj de acest gen dat publicității de celebrul iluzionist Marius Pieleanu o plasează pe doamna Pandele Firea pe primul loc în preferințele românilor pentru funcția de Președinte al țării. Lăsând de-o parte caraghioslâcul poziționării, se degajă două posibilități:

1. Dragnea a vândut poziția de candidat la Președinție din partea PSD pentru alegerile din 2019 (de obicei candidații cu șanse reale la Președinție se nfruptă copios din banii de campanie electorală);

2. Anticipând iminenta încarcerare a lui Dragnea, în PSD a început competiția ocupării acestei poziții după principiul statului la coadă: „primul venit, primul servit””, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos