Sotul Olgutei, Claudiu Manda, nu vrea ca partidul sa repete experienta din epoca Dancila: „PSD nu va mai sprijini prosti in functii publice”

577

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzau ca ”PSD nu va mai sprijini prosti in functii publice”, dar si ca Marcel Ciolacu este ”vulpoiul de care e nevoie in fruntea PSD”.

Prezent, joi, la conferinta de alegeri a PSD Buzau, unde Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al organizatiei judetene, fara a avea contracandidat, Claudiu Manda a declarat ferm ca ”PSD nu va mai sprijini prosti in functii publice”.

”Sa spunem cateva lucruri pentru Congres. Nu mai sustinem prosti in functii publice sa ne faca de ras, pentru ca munca noastra ne-o arunca la cos de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din pacate insa, in CEx. Trebuie sa ne asumam greselile, dar sa nu mai facem”, a spus Manda.

De asemenea, el a declarat ca Marcel Ciolacu are capacitatea si ar fi potrivit pentrru a fi presedinte al PSD, la nivel central.

”Sincer, am venit sa-l vad pe Marcel la el acasa. Cred ca e foarte important sa vedem daca are capacitatea sa construiasca o echipa si sa functioneze in echipa. La cum l-am vazut eu si la cum va vad pe dumneavoastra, colegii lui, cum va raportati la el, cred ca Marcel e bun de presedinte PSD national. Cred ca Marcel e vulpoiul de care e nevoie in fruntea PSD”, a mai spus Claudiu Manda.

In timpul campaniei electorale, in noiembrie, Manda si Dancila au avut un schimb de replici in sedinta CEx, dupa ce fostul premier ar fi aflat ca exista o inregistrare in care colegul sau o facea proasta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos