SOV e hotărât să ajute tânăra generație să scape de actuala clasă politică ”impotentă” până în 2024. Contra-cost!

568

Afaceristul Sorin Ovidiu Vantu a anuntat pe blogul sau personal ca politicienii si oamenii de stat din acest moment sunt niste impotenti.

Fostul mogul lanseaza cuvinte dure la adresa sistemului politic, a clasei politice, dar si a statului, pe care le caracterizeaza drept „impotente”. „Sistem politic impotent, clasa impotenta, stat impotent, un popor abuzat, abrutizat si impotent. Tara a mai trecut prin momente similare de-a lungul istoriei ei si, de fiecare data, a avut sansa ca generatia care venea din urma s-o salveze de catastrofa. Acum tu esti generatia care vine din urma si ai obligatia ca cel tarziu in 2024 sa preiei, prin orice mijloace, puterea. Am decis sa te ajut, generatie, inca din momentul in care am intrat in mediul online, gandind acest ajutor in mai multe etape. Am incheiat prima etapa odata cu publicarea proiectului de tara”, scrie Sorin Ovidiu Vantu in deschiderea articolului postat pe blogul sau”, scrie Vintu.

Fostul mogul anunta ca: „Etapa a 2-a presupune identificarea elitelor tale, generatie, elite din randul carora va tasni si liderul tau. Un lider charismatic, inteligent, cult, uman si vizionar. In acest sens voi atasa acestui blog o pagina noua care va putea fi accesata doar contra cost. O parte dintre acesti bani vor fi folositi pentru intretinerea site-ului, restul urmand a fi distribuiti ca stimulente catre cei mai valorosi dintre voi. Va fi o mini-platforma de social media dedicata in exclusivitate tinerilor care gandesc si care stiu cum sa-si exprime in mod civilizat ideile, trairile si viziunile.”, mai scrie SOV.

Omul de afaceri sustine insa ca in urmatoarele sase luni va scoate la iveala o lista clara, cu nume si prenume a elitelor societatii. „Dupa sase luni voi publica lista cu cei care pot fi considerati a face parte dintre elitele tale, generatie, argumentand fiecare alegere. Sunt convins ca lista pe care o voi publica eu se va suprapune cu lista pe care o vei face si tu, generatie, si va avea la baza capacitatea de a comunica valoarea comentariilor, numarul de adepti pe care fiecare in parte va reusi sa si-l faca. Noua platforma va fi singurul loc de intalnire dintre tinerii cu adevarat valorosi din generatia conducatoare a timpului ce va veni si cativa dintre reprezentantii elitelor generatiei mele.”, incheie Vantu.

Sursa: aktual24.ro