Spagara de la AEP, Ana Maria Patru, trage de timp sperand ca Dragnea sa dea amnistia si gratierea!

1096

Fosta sefa de la Autoritatea Electorala Permanenta, Ana Maria Patru, acuzata de DNA ca ar fi primit spaga o casa, masina si alte lucruri scumpe, ameninta cu dezvaluiri despre liderii PSD, Liviu Dragnea si Mircea Draghici. In acest timp Ana Maria Patru se foloseste de toate tertipurile avocatesti pentru a trage de timp pana la momentul in care Dragnea & Co. vor da gratierea si amistia.

Ultima chichita gasita de Ana Maria Patru in apararea sa este de a reclama la Camera Preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti ca nu a avut parte de un rechizitoriu corect. Asta desi in dosar sunt declaratiile a zeci de martori si documente care atesta ca Ana Maria Patru s-a folosit de bunica sa si de verisoara sa pentru a ascunde spagile pe numele altor persoane. Miza sefei de la AEP este ca rechizitoriul sa revina la alti procurori, poate mai ingaduitori, iar cu timpul poate sa se prescrie faptele, mai ales ca pentru ea scandalul cu procurorii de la DNA Ploiesti vine ca o manusa.

In cazul faimoasei Ana Maria Patru, care s-a dovedit a fi si o buna curtezana in timpul in care era presedinta la Autoritatea Electorala Permanenta, judecatorul de la Camera Preliminara ar putea sa-i cada in mreje, pentru ca la numarul de barbati cuceriti, simpaticul judecator nu ar mai fi decat o noua victima nevinovata.

Cum presa nu a avut voie la marea infatisare de la Curtea de Apel din data de 18 ianuarie 2019, surse din dosar relateaza ca Ana Maria Patru a venit imbracata ca de revelion in fusta lunga rosie cu sclipici, cu jerseu cu bordura galbena cu cizmulite de firma si cu multa verva, insotita de avocatul ei, Cristian Ene. Cu tinuta la inaltime si cu stilul lacrimogen deja consacrat pe la televiziunile penalilor, Ana Maria Patru si-a mai facut o data numarul in fata judecatorilor.

Piesa pe care o joaca Ana Maria Patru este regizata de cuplul de soti avocati Ene si a mai fost prezentata la diverse televiziuni, cu singurul scop de a pune presiune pe nevinovatul judecator, caruia i-a confesat ca “nu mai este casatorita de 11 ani, ca este nevinovata ca Fecioara Maria, ca spaga luata in masina, casa, bani nu a fost  decat reprezentarea dragostei netarmuite arata de nenumaratii sai iubiti”. Poate, poate judecatorul va fi impresionat la vederea starletei Ana Maria Patru din studiourile de la Romania TV sau Antena 3. Si, cum se intampla de obicei ca sa nu intre in malaxorul de la televiziunile penalilor, pentru linistea lui, a familiei, a copiilor va avea o singura solutie: sa intoarca rechizitorul blamatilor procurori. Desigur, la DNA Ploiesti sunt si au fost, dosare si dosare. Unele dosare gogonate, altele extrem de reale, altele discutabile, unele facute de procurori profesionisti, altele marcate de exoticul Portocala.

Asta nu inseamna insa ca toate probele sunt de aruncat la gunoi si persoane indoielnice care s-au cocotat in functii cheie ale statului au dreptul sa pretinda favoruri de milioane de euro in exercitarea slujbei fara sa plateasca pentru faptele lor.