Specialistul nr.1 in guvernare, Victor PONTA: „Nu sunt implicat in nicio decizie a PSD! Grindeanu m-a invitat la Palatul Victoria doar pentru a afla opiniile mele despre guvernare”!

529

Victor Ponta a intervenit, în direct la Antena 3, pentru a corecta o informație apărută în presa locală, potrivit căreia fostul premier ”nu se regăsește în PSD”.

”Nu am spus așa ceva, ci exact invers. Văd că aveți un corespondent la Gorj căruia dacă-i zic `Bună ziua` spune că-i noapte” a precizat Victor Ponta.

Fostul premier a vorbit și despre întâlnirea sa cu Sorin Grindeanu la Palatul Victoria, scrie Antena 3.

”Stați să lămurim. Nu m-am dus la Palatul Victoria din propria inițiativă, m-a invitat premierul.” a spus Victor Ponta. Întrebat în ce scop l-a invitat Sorin Grindeanu, răspunsul a fost ”Să mă întrebe despre guvernare, știți că am mai fost și eu prin guvernul ăla de câteva ori. Să mă întrebe ce opinie am despre niște lucruri care țineau de guvernare (…) Îmi pare rău că vă dezamăgesc, știu că vă plac scenariile, nu am vorbit cu dl Grindeanu despre dl Dragnea” a continuat Ponta, care a subliniat că nu este implicat în nicio decizie a PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos