Sputnik, agentia de propaganda a Kremlinului, o da pe Viorica Dancila favorita la alegerile prezidentiale cu 84%!

236

Sputnik, agentie de propaganda a Rusiei, publica un sondaj in care isi intreava cititorii daca ar vota-o de Viorica Dancila la Presedintia Romaniei. Peste 84% au raspuns „Da”.

Sputnik o lauda pe Dancila pentru modul in care „conduce formidabilul aparat care gestioneaza presedintia Consiliului Uniunii Europene” si ca „a dat si masura calitatii sale umane” prin felul in care a reactionat in cazul infierii fiului ei.

„Asa cum se stie, Sputnik Romania-Moldova a desemnat-o pe Viorica Dancila ‘Omul Politic Roman al Anului Centenarului’.

De la 1 ianuarie, premierul Dancila conduce formidabilul aparat care gestioneaza presedintia Consiliului Uniunii Europene – si o face bine, primind aprecierile tuturor liderilor europeni.

Ieri, Viorica Dancila a dat si masura calitatii sale umane, facand fata cu demnitate si eleganta unui atac murdar, care i-a afectat familia – putand chiar sa provoace o tragedie.

In concluzie, premierul Viorica Dancila face o nota cu totul aparte in politica romaneasca – si este apreciata din acest motiv de tot mai multa lume. Este ceea ce am remarcat ca vechi om de presa si fost parlamentar, dar si de pasionat de cercetarea istorica, sociologica si politica”, argumenteaza Sputnik.

Sondajul agentiei ruse arata ca peste 84% dintre cititori o doresc presedinte al Romaniei pe Dancila, transmite Aktual24.