Stați pe fază, luați-vă semințe căci vom râde în hohote din nou: Dăncilă pleacă în deplasare în Portugalia!

415

O nouă deplasare externă a Vioricăi Dăncilă nu poate fi decât un nou moment de amuzament având în vedere că ne-a obișnuit ca la fiecare întrevedere să facă ori gafe de protocol, ori vreo stângăcie în folosirea limbii în care încearcă să se exprime.

De această dată Viorica Dăncilă va efectua miercuri şi joi o vizită oficială în Portugalia unde se va întâlni cu premierul Antonio Costa, precum şi cu preşedintele Marcelo Rebelo de Sousa.

Potrivit guvernului Viorica Dăncilă are ca scop „consolidarea cooperării bilaterale dintre România şi Republica Portugheză, cu accent pe relaţiile economice în vederea exploatării potenţialului comercial şi investiţional, precum şi în domeniul apărării şi al politicilor de securitate”, informează Executivul.

Potrivit sursei citate, cu prilejul vizitei va avea loc inaugurarea unor noi cadre de cooperare în domenii precum cercetare fundamentală şi inovare, sănătate publică şi medicină, cooperare academică.

O componentă semnificativă a agendei de discuţii va viza cooperarea în plan european, inclusiv în perspectiva preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în 2019, se mai arată în comunicat.

sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos