Stefan Florescu si-a lansat candidatura la Sectorul 6 din partea PMP. Rade-i pe corupti…

898

Candidatul PMP la Primaria Sectorului 6 s-a inscris oficial in cursa electorala si a transmis un mesaj catre alegatori dar si catre contracandidati. Florescu arata ca de 12 ani locuitorii Sectorului 6 sunt amagiti cu tot felul de primari, infractori, lasi ori mincinosi. Stefan Florescu i-a nominalizat la capitolul infractori pe fostul primar Cristian Poteras, condamnat la inchisoare cu executare, pe fostul primar Rares Manescu, un personaj fantoma disparut cu lunile de la Primarie si pe Gabriel Mutu care a mintit promisiuni in campania din 2016 pe care nu le-a onorat nici pana astazi chiar daca a avut sustinerea PSD la Primaria Generala cat si un guvern PSD la conducerea tarii.

“S-au perindat fel si fel de primari de 12 ani cu tot felul de intentii bune si iata-ne din nou aici… Vin cu un apel pentru locuitorii Sectorului 6, sa voteze un primar care sa le asculte gandurile si care sa aiba solutii la problemele cu care ei se confrunta in comunitate. Acesta sunt eu, un primar care e 24 de ore din 24 in slujba cetateanului si care e prezent acolo unde omul are nevoie de el. Eu deja fac lucrul asta nefiind primar de mai bine de 15 ani.”

Stefn Florescu atrage atentia locuitorilor Sectorului 6 sa nu-si mai iroseasca votul pe candidati care nu au sansa sa se bata intr-un singur tur cu candidatul PSD, Gabriel Mutu, pentru a nu fi din nou in situatia de a da votul unor “iepurasi” asa cum s-a intamplat in 2016 cu Razvan Mironescu de la PNL si cu Mihai Denes de la USR, care ulterior s-au dovedit a fi oamenii lui Gabriel Mutu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos