Stelian Tanase dezvaluie mesajul secret transmis de liderul PSD! „Dragnea este „omul periculos” al acestor vremuri. Cit rau a facut Romaniei nu a mai facut nimeni in acest secol”

Analistul politic Stelian Tanase sustine ca Liviu Dragnea a tinut un discurs de o ora, dar singurul mesaj pe care a dorit sa il transmita este faptul ca isi doreste sa candideze la prezidentiale si a pozat in singurul adversar redutabil pentru Klaus Iohannis.

”Dragnea a vorbit ieri ca la un congres PCR, l-a imitat pe Ceausescu, idolul lui secret. Nu ca a vorbit mult ( un ceas jumatate totusi ), dar a atacat toate subiectele. Opere complete. Pe scurt, si-a lansat campania prezidentiala. Si-a aranjat ploile cu Justitia, ajunsa la cheremul lui. Il judeca atunci cind vrea el, cu judecatorii alesi de el, si va primi sentinta pe care o vrea el -achitare. Va fi candidatul PSD pentru Cotroceni, visul lui. Tot ce a vorbit aseara a fost formulat in opozitie cu ce insemna candidatul advers – Klaus Iohannis.

Dragnea s-a configurat ca anti-occidental, rasist, intolerant, anti UE, xenobofob, anti-corporatii internationale, anticapitalist. Pe scurt populist, cu reflexe fascist-bolsevice, antidemocratice puternice. Nu cred ca trebuie trimis la control la un spital psihiatric, cum au scris unii. Stie ce face, e under-control, se supravegheaza atent. Minte de stinge, se joaca de-a cuvintele si de-a maniularea. Utilizeaza frecvent fake news si se bazeaza – mai ales – pe teoria conspiratiei. Pare sa nu mai aiba proprietatea termenilor. Etc. Aseara Dragnea s-a ambitionat sa intre in familia de lideri tip Putin & Erodgan.

Dragnea e un amestec – ca atitudine aseara- intre fuhrer si tovarasul secretar general. A pus pe hirtie in ultimul discurs toate temele electorale de care are nevoie la anul sa cistige. Toata campania din toamna 2019 se va derula in jurul a ce a spus ieri Dragnea la PSD. Lumea se va certa de exemplu pe etnia lui Klaus Iohannis – care e neamt, nu-i asa, nu roman de-ai nostri! De asemenea pe religia lui – care nu ortodox! Pe raceala lui nemteasca. Pe nevasta care are probleme cu justitia.

Astfel, nu vom discuta nimic despre coruptie, nici despre atacul PSD asupra Justitiei si legile date cu dedicatie. Nici despre statul de drept calcat in picioare. Nici despre neonorarea promisiunilor facute de Dragnea in 2016. Nici despre faptul ca traim o tragedie nationala cu cei 4,5 milioane de romani care s-au refugiat in Occident. Nici despre autostrazi si cai ferate. Nici despre bolile pe care le iei in spitale, nici despre spitalele promise de PSD dar neconstruite. Nici despre fondurile UE. Nici despre lipsa de perfomanta a guvernelor PSD din 2016 incoace. Nici despre izolarea tarii in Europa. Nici despre saracie si inapoiere. Etc. Dragnea&PSD au tot interesul sa impinga dezbaterea pe temele care ii convin.

Am vazut aseara un Dragnea dezlantuit, infricosator, sarcastic, zeflemist si cinic. Dispus sa faca orice pentru a-si salva pielea. Se pare ca va reusi, de unde veselia afisata in fata unui public 100% pesedist. Dragnea este „omul periculos” al acestor vremuri. Cit rau a facut Romaniei nu a mai facut nimeni in acest secol. O ratiune suficienta pentru a fi ales presedinte de romanii nostri. Dupa aceea se va declara presedinte pe viata si va suspenda Constitutia. Are multe ranchiune si polite de platit. E frustrat, vrea razbunare. Se viseaza dictatorul Romaniei. Are toate datele – extractie educatie, caracter, mentalitate. Pentru el oricita putere ar avea, este prea putina.”, scrie Stelian Tanase, pe blogul personal.

Stelian Tanase dezvaluie mesajul secret transmis de liderul PSD! „Dragnea este „omul periculos” al acestor vremuri. Cit rau a facut Romaniei nu a mai facut nimeni in acest secol” was last modified: decembrie 18th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre