Stenograme Blejnar: Discutia dintre Sorin Blejnar si Iulian Ilie Dragomir, judecator la ICCJ!

672

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, primea telefoane pentru a interveni in diverse situatii inclusiv din partea unui judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), dezvaluie Mihai Gadea in editia de duminica seara a emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Sorin Blejnar: Da.

Judecator Dragomir, ICCJ: Am onoarea, excelenta, sa traiti, cu mare respect. Un minut cu un prieten al domniei voastre si al nasului domniei voastre (n.r.: Moldovan de la CSAT.) Nu sunt prietenul nasului mai degraba decat prietenul finului, pentru ca suntem amandoi… unui nas comun al nostru.

Sorin Blejnar: Am inteles, am inteles.

Judecator Dragomir, ICCJ: Da, el e nasul nostru si-n sufletul nostru (n. r.: Traian Basescu). Prin Bucuresti, prin republica noastra sau prin alte…?

Sorin Blejnar: Sunt aici, sunt prin Bucuresti.

Judecator Dragomir, ICCJ: Va trimit si eu fata care manageriaza acolo unde am fost la ziua Claudiei, ca are o audienta de-asta intempestiv acolo la ei, la locatie. Si nu stiu cum sa fac.

Sorin Blejnar: In 20 de minute sa fie la mine.

Judecator Dragomir, ICCJ: La ora 2 ajunge. Este o doamna. (…) Se numeste doamna Albu. Doamna Albu Mariana se numeste doamna care intra la cabinet la dumneavoastra.

Sorin Blejnar: Bine, bine.

Judecator Dragomir, ICCJ: Intra pe-acolo prin spate, pe langa unde aveam si noi sediul ministerului nostru?

Sorin Blejnar: Da.

Judecator Dragomir, ICCJ: Bine, excelenta, cu respect. Va pup. Am onoarea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos