Stolojan: Romanii vor trebui sa voteze “Nu” la Referendum, pentru a stopa deprecierea leului

471

Theodor Stolojan a declarat ca romanii ar trebui sa voteze “Nu” la Referendum pentru a stopa deprecierea leului, si Romania sa-si respecte angajamentele fata de FMI, Comisia Eeuropeana si Banca Mondiala.

Stolojan a fost intrebat ce masuri trebuie luate pentru oprirea deprecierii leului. „In primul rand, la referendum romanii sa spuna «Nu» destituirii presedintelui Traian Basescu, pentru ca presedintele reprezinta acel factor de credibilitate de care este nevoie in Romania sau un factor de credibilitate de care este nevoie in Romania la ora actuala. Nici Antonescu si cu atat mai putin Ponta nu pot sa contribuie la aceasta restabilire de credibilitate. Ai pierdut-o, stiti cum este cu credibilitatea, se reface foarte greu, trebuie sa muncesti foarte mult sa refaci credibilitatea”, a precizat Theodor Stolojan, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca, in al doilea rand, este important ca Romania sa-si respecte „angajamentele fata de contractul pe care il are cu FMI, Comisia Europeana si cu Banca Mondiala„.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos