Subiectul Kovesi naște controverse între jurnaliști! Moise Guran, mesaj acid în direct pentru Dana Grecu: ”Nu ți-e jenă?”

301

Jurnalista Antena 3, Dana Grecu, a remarcat în emisiunea sa că spre deosebire de interviul acordat jurnalistului Moise Guran de către Laura Codruța Kovesi din biroul de la DNA, în cel mai recent interviu Kovesi a mers în redacția jurnaliștilor, răspunzând întrebărilor din partea mai multor ziariști.

Dana Grecu remarca faptul că Moise Guran a ales să se deplaseze cu toată echipa și tehnica necesară pentru înregistrarea interviului în biroul lui Kovesi. Moise Guran i-a transmis un SMS în care a întrebat-o dacă nu îi este jenă, pentru că știe că echipa lui nu este atât de mare.

”Am primit un mesaj de la Moise Guran. El îmi scrie: Echipa noastră de transmisie este formată din doi oameni și mă întreabă dacă nu mi-e jenă. Îi răspund: Nu, nu îmi jenă. De ce să îmi fie jenă? De ce mi-ar fi jenă? Era o observație. Kovesi era la ea în birou și a chemat acolo radioul. Aa, că am zis că v-ați mutat cu tot radioul acolo. Păi n-ați fi avut cum, din punct de vedere tehnic să vă mutați cu tot radioul. Care-i treaba?”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro