Suferinta mare in PSD. Omul de incredere al Gabrielei Firea, Mitica Dragomir: „Mi-au taiat 70 de milioane din pensia speciala. Pacat, erau buni”

1701

Mitica Dragomir, ales in Consiliul General pe lista PSD la alegerile locale de anul trecut, s-a plans intr-o emisiune la Kanal D ca a ramas fara o parte din pensia speciala dupa ce s-au taiat pensiile speciale ale parlamentarilor.

Intrebat ce pensie are, Mitica Dragomir a raspuns: „Un pic peste 120 de milioane de lei. Mi-au taiat 70 de milioane din pensia speciala. Pacat, erau buni si aia. Nici pe astia nu-i consum. Eu mananc foarte putin, nu beau, ma mai duc cu diversi tineri la o cafea sau cu Viorel Paunescu, ori la Adrian Thiess – ‘La Boschetarie’, asa-i zice restaurantului – si mananc gratis. Stau pe santier toata ziua, chiar si-n frig, afara, pe un scaun, dar ce bine e! Daca mi-e frica de ceva, mi-e frica de saracie!”.

Mitica Dragomir a fost pus in 2020 pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei de Gabriela Firea.

„M-am consultat cu colegii mei de la Bucuresti. E un lucru foarte bun faptul ca domnul presedinte Marcel Ciolacu ne-a dat mana libera si la Bucuresti si in tara sa decidem cine sa fie colegii care sa ne reprezinte. M-am consultat cu colegii de la Bucuresti, conducerea nationala a fost informata in ziua depunerii, nu ca lipsa de respect, ci pentru ca asa a fost stabilit”, a explicat Firea anul trecut prezenta lui Mitica Dragomir pe lista.

Intrebata despre faptul ca Mitica Dragomir a fost condamnat la inchisoare in prima instanta, Firea a replicat: „E condamnat? E in puscarie? Deocamdata justitia isi face datoria. Nu avem in niciun caz o hotarare definitiva si irevocabila. Sunt persoane carora nu li s-a ingradit niciun drept”

„Daca eu as fi propus si bebelusi de la Maternitatea Giulesti, adversarii mei ar fi spus ca plang prea tare noaptea, ca nu vor sa suga de la sanul mamei, ca pampersul e prea ud”, a adaugat Firea.

Mitica Dragomir a fost fortat ulterior de conducerea PSD sa demisioneze din Consiliul General.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos