Sulfina Barbu, despre Nicolăescu: Se comportă ca un căţel care latră la cei care-l supără pe stăpân

265

Vicepreşedintele PDL critică dur declaraţia lui Eugen Nicolăescu care a susţinut că americanii nu au nevoie ,,să fie dirijaţi, intoxicaţi, otrăviţi de oameni ca Mark Gitenstein”, catalogând-o drept ,,aiuritoare”.

,,Declaraţiile aiuritoare ale domnului Eugen Nicolăescu nu fac decât să-l alunge pe domnul Gitenstein din România. Se comportă, din păcate, distructiv la adresa relaţiilor cu partenerul nostru strategic. Toată lumea ştie că domnul ambasador exprimă punctul de vedere al administraţiei Obama, al conducerii Statelor Unite, şi nu exprimă un punct de vedere personal şi toată lumea ştie că susţine România în lupta împotriva corupţiei, în lupta ei pentru integrare deplină în structurile europene şi structurile NATO, deci este un partener. Un astfel de comportament nu face decât să dea din nou o lovitură credibilităţii”, a susţinut democrat-liberala.

De asemenea ea a precizat că Nicolăescu se comportă ,,precum un căţel” care latră la cei care-l supără pe stăpân, făcând astfel referire la liderul PNL, Crin Antonescu. ,,Domnul Eugen Nicolăescu se comportă precum un căţel, caniche, care latră la cei care-l supără pe stăpân. Ştim foarte bine că domnul Crin Antonescu este supărat şi pe Comisia Europeană şi pe administraţia Obama şi acum domnul Nicolăescu, probabil, pentru că a fost pus preşedinte interimar la Organizaţia Sectorului 1, ca să dea bine în faţa şefului de partid, latră la cei care l-au supărat pe domnul Crin Antonescu”, a conchis Sulfina Barbu.

Oamenii de afaceri americani, instituţiile internaţionale şi oamenii simpli văd singuri ce se întâmplă în România şi „n-au nevoie să fie dirijaţi, intoxicaţi, otrăviţi de oameni ca Gitenstein”, a declarat la RFI viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu.

Ambasadorul american la Bucureşti este „partizan”, acuză Eugen Nicolăescu. „Mi se pare total deplasat să te comporţi aşa într-o ţară în care eşti ambasador! Ca atare, ce spune domnul Gitenstein pe mine nu mă interesează, pentru că dumnealui vorbeşte strict partizan. Cel puţin aşa cred eu”, afirmă viceliderul deputaţilor PNL.

Mark Gitenstein „intoxică” opinia publică, susţine Eugen Nicolăescu. „Eu cred că oamenii de afaceri din Statele Unite ale Americii, instituţiile internaţionale care au sediul în America, oamenii obişnuiţi, care circulă între cele două ţări văd ei singuri despre ce este vorba şi n-au nevoie să fie dirijaţi, să fie intoxicaţi, otrăviţi chiar, de oameni ca Gitenstein”, conchide liberalul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos