Sunt sub aceeasi umbrela, dar vor sa se delimiteze de a-i nostri! Socialistii europeni ii incurajeaza pe protestatari sa #reziste, PSD-ul „este o mare rusine”!

428

Mesaj dur transmis liderilor PSD de catre un europarlamentar socialist. Europarlamentarul socialist Marc Tarabella a stat de vorba, la Bruxelles, cu protestarii #Rezist, dupa dezbaterea din Comisia LIBE din Parlamentul European.

„Continuati lupta impotriva coruptiei. Este o rusine in Europa!”, a declarat Tarabella, intr-un clip postat pe pagina de Facebook Coruptia Ucide, scrie aktual24.ro.

„Trebuie sa fiti atenti in permanenta si sa continuati lupta pana la sfarsit. Sa va asigurati ca aceasta lege a fost restrasa si sa continuati lupta impotriva coruptiei. O sa va incurajez sincer ca social, nu ca social-democrat, ca socialist si ca membru al Parlamentului European pot sa va incurajez sa continuati lupta impotriva coruptiei pentru ca este o rusine in Europa”, a declarat europarlamentarul belgian, membru S%D, aceeasi familie politica din care face parte si PSD-ul condus de Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos