Surpriză! Ce salariu încasează lunar odrasla lui Petre Daea angajată într-o instituție subordonată ministerului ”lui tati”!

806
Fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, lucrează într-o instituție subordonată ministerului. Chiar Daea recunoscând că o ajută pe fata lui ”să își facă un rost în viață”.

Dana Florentina Daea lucrează începând din luna aprilie la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), unde este ”referent”.

Aici, venitul salarial net pentru un referent pornește de la 2.194 lei (în funcție de vechimea în muncă a angajatului), a declarat Biroul de presă al AFIR.

Înainte de a lucra la AFIR, Dana Daea a fost asistent comercial la Piscicultorul SA, compania unde a fost director soția ministurlui, Camelia Luchian.

Cum în declarația de avere publicată pe site-ul AFIR, în aprilie 2017, fiica lui Petre Daea a câștigat într-un an 120.000 de lei dela Piscicultorul SA, este greu de crezut că cineva ar putea renunța la un post unde primea 10.000 de lei pe lună, pentru un alt post unde câștigurile de-abia ajungeau la 2.000 de lei pe lună.

Dana Daea a studiat ingineria economică la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București și  și „English Comparative Literature” la The American University of Paris.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos